Reiniging ventilatiekanalen

Zoekt u een specialist voor het reinigen van luchtkanalen of ventilatiesystemen, onderhoud of herstelling?

 

Een goed functionerend ventilatiesysteem is van groot belang voor een aangenaam en gezond leefklimaat.
Of het nu gaat over een luchthaven, winkelcentrum, kantoorgebouw, school of een gezinswoning, zuivere lucht is een recht voor ieder van ons.

 

Hoe vaak de ventilatiekanalen reinigen?
Vraag raad en contacteer ons voor vrijblijvend advies.

“Gezonde lucht, belangrijker dan ooit”
Create-by-Petraimpens@gmail.com9_1000px
Dit is een interview met Franky Noppe, technisch verantwoordelijke voor Emiliani in Lokeren, afgenomen op 28 aug 2020.
In een voorziening met 10 gebouwen met 20 woningen, 165 bewoners en ruim 300 medewerkers is de technische dienst druk in de weer. Een periodiek en grondig onderhoud van het ventilatiesysteem kan daar nog moeilijk bij. Gelukkig vond Emiliani in Recovent de perfecte partner voor dat specialistenwerk.
Met dit machinepark maken we je ventilatiesysteem proper
brushing_specialcleaner25_NJJOukvhx
Je ventilatiesysteem laat je best elke 3 à 5 jaar reinigen door professionals. Zij beschikken namelijk over de nieuwste apparatuur en over borstels die de kleinste hoekjes en kantjes proper maken. Hoe een ervaren firma dat aanpakt? Dat ontdek je hier.

Dankzij een grondige reiniging ga je ziekteverzuim op de werkvloer tegen en creëer je een optimaal, gezond binnenklimaat. Alle stof, bacteriën en schimmels verdwijnen en je ventilatiesysteem haalt weer zijn maximale rendement.
Hoe regelmatig onderhoud gezonde lucht garandeert
Recovent onderhoud
Nieuwbouw of renovatie, voor particulieren of professionals: Van een schoolgebouw of kantoorruimte over een winkel of restaurant tot de woonkamer bij je thuis. Gezonde lucht is een belangrijke factor voor jouw gezondheid en die van anderen. En die kan jij garanderen door je ventilatiesysteem in een optimale staat te houden. Hoe? Met een regelmatig professioneel onderhoud.